Om Stoffers Riddere

Dette er stedet om den sagnomspundne loge Stoffers Riddere. Logen består af en samling Steen og Stoffer elskende drengerøve der mødes en gang i mellem for at hygge og more sig.

Medlems information

Nu sidder du sikkert og spørger dig selv hvordan bliver jeg så medlem af denne sagnomspundne loge? Da vores loge er en lukket loge er den eneste måde at blive optaget på, at man skal foreslås af et andet medlem af logen. Piger kan af klare grunde ikke blive medlem. Vi henviser blot til det forhåbenlige velkendte udtryk G.I.S.P.

Logens mission

Det politiske mål for logen Stoffers Riddere er, at få vedtaget i folketinget, en særlov som forbyder enhver omtale eller videreførelse af logen Stoffers Riddere. Dette skal opnås gennem systematisk at udføre samfunds nedbrydende handlinger, ved enhver mulig lejlighed. Det er et krav til alle optagne medlemmer af logen Stoffers Riddere, at man til enhver tid arbejder på, og tager aktiv del i de fælles bestræbelser på at opnå logens politiske mål. Indtil dette mål er opfyldt, er det målsætningen at mødes ca. hver anden måned til rådslagning, øldrikning, diskussion, øldrikning, eller andre arrangementer (blive fuld), som kan bidrage til at bringe logen nærmere det egentlige mål.

Billeder

Hvis du vil se billeder fra og læse om nogle af vores arrangementer kan du gøre du under Tilbageblik. Hvis du vil se en ny Steen og Stoffer tegneserie hver dag, kan du gøre det under Dagens griner.

Siden er sidst ændret den 25 jun 2008