Strict Standards: Non-static method timezone::is_dst() should not be called statically in /home2/gemal/public_html/stoffersriddere-dk/textpattern/lib/txplib_misc.php on line 2545

Strict Standards: Non-static method timezone::is_supported() should not be called statically in /home2/gemal/public_html/stoffersriddere-dk/textpattern/lib/txplib_misc.php on line 2713
Julefrokost 2008 - Stoffers Riddere

Julefrokost 2008

Pebernøddecurling

Julefrokost 29. november 2008

De to gæve julenisser Kære Nina og Krumbanespasser II havde inviteret til julebal, sikke en dag det skulle blive.

Deltagerne var som følger:

 • Kære Nina
 • Shorty Jordty
 • Tisse Tudse
 • Sofus
 • Orla, potentiale Ørla
 • Den gale sko
 • Toilet Tumlingen
 • Gaylord Fjotte
 • I.K.E.A.
 • Krumbanespasser II - (refferant)
 • Special guest (wanna be) – Kristian
 • Claes (skulle have været der, men han valgte at trække røret i stedet)

15:00 Dagen startede i fin stil og forrygende regnvejr på Svanemøllen station. Her blev budt på en julebryg fra bagenden af Den Krumme Spassers bil, og sagt velkommen ”måske” til Kristian. Trods hård bevisførelse, kunne Tisse Tudse endnu engang ikke undgå at modtage en bøde for hans speciale.

16:00 Vi drog mod første og, som det skulle vise sig, største udfordring denne dag, den toptrimmede aerobics/step/danse instruktør Pernille fra Fitness DK. Iført shorts og T-shirts, blev der virkeligt gået til makronerne. Koordinationen af diverse lemmer hos logens medlemmer, viste sig hurtigt at være stærkt mangelfuld, men alle meldes uskadte efter dette grænseoverskridende event. I skrivende stund er det dog kun referentens fingre, der ikke lider af nævneværdige muskelsmerter.

Det var en sand fornøjelse at opleve logen frembringe en form for linedance, dette med lige dele af body rolls, booty shakes og pænt lækker John T. stil. Tak til Pernille for underholdningen og ikke mindst for at huske os på at lukke munden under et body roll – men det er nu nok ikke den eneste detalje der skal øves på!

18:30 Logen var samlet i Kære Nina´s lejlighed, for at indtage et overflødighedshorn af mad. Sjældent har logen givet op, men det var tæt på at flæskestegen ikke blev rørt. Tak til www.gladformad.com for den ekstra smert i maveregionen – som om Pernille ikke allerede havde rodet rundt dernede! Der blev budt på en særlig Limited Edition af Tuborgs logeøl, eksklusivt brygget for Stoffer Riddere.

20:00 Pebbernøddecurling i køkkenet, en svær disciplin, men flot mestret af Den gale sko, som rutineret udplacerede alle konkurrenter.  

20:30 Ris a la mande, som om vi trængte! Kære Nina åd dog igennem og sikrede sig mandelgaven, men viste dog flot logeånd ved at lade alle fouragere i hans æske fylde chokolader.

21:00 Pebbernøddekroket i køkkenet. Reglerne blev fortalt og alle blev enkeltvist sendt af sted på banen. Der blev kæmpet hårdt, især skal nævnes Gaylord Fjottes nedslagtning af Orla, samt en knusning af modstanderens nød med hælen, husker ikke hvem, men uhhh det var nasty!

22:00 var alle events afviklede, og Den gale sko fik trofæet for flot humør, stor indsats og en sikker curlingsejr. Han glemte dog sit trofæ…tsk tsk.

Dagens special guest og wannabe Kristian, måtte desværre tage på arbejde midt under aerobictimen. Optagelsen blev derfor aflyst. Vi glæder os til at se Kristian igen inden så længe.

I løbet af dagen blev der vanen tro diskuteret skjorter, med lidt held præsenteres et forslag til næste arrangement.

Næste arrangement, som skal afholdes i februar, arrangeres af Tisse Tudse og Orla, potentiale Ørla. Arrangementet til maj arrangeres af Toilettumlingen (som for øvrigt har sat en babytumling i ovnen – tillykke), hvem melder sig til at være medarrangør?

Bøder
 • Tisse Tudse - for sent
 • Sofus - manglende nissehue

Vinderen af trofæet
 • Den Gale Sko

Se billederne fra arrangementet

Nyheden blev lagt online 29. november 2008 af Henrik Gemal

Vil du læse mere?

Læs også de andre seneste nyheder

Comment

Textile hjælp
Siden er sidst ændret den 8 aug 2011